ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


   newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ποιότητα

» ΕΤΑΙΡΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ » Ποιότητα

Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρείας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων της.

«Η Πολιτική για την Ποιότητα εστιάζει στη σημασία που δίνει η Διοίκηση της εταιρείας στον προσδιορισμό των απαιτήσεων του πελάτη και τη διασφάλιση ότι αυτές ικανοποιούνται».

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, άρτια οργάνωση και μέσα προηγμένης τεχνολογίας. Η επιτυχία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την προσήλωσή της στην ποιότητα και αξιοπιστία των προσφερόμενων κατασκευών και υπηρεσιών, καθώς και στις διαρκείς επενδύσεις.

Η Διοίκηση είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση της Ποιότητας και παράλληλα για τη συνεχή βελτίωση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της θέσπισης συγκεκριμένων σκοπών και στόχων. Η Πολιτική Ποιότητας είναι κατανοητή και γνωστή σε όλους τους εργαζόμενους ώστε να τους υπενθυμίζει το μέρος της ευθύνης που φέρουν για την ικανοποίηση των πελατών με κάθε τους ενέργεια.
ΑΡΧΙΚΗ   |    Η ΕΤΑΙΡΙΑ    |    ΕΤΑΙΡΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ    |    ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SKALOMENOS Group
Κατασκευαστική Εταιρεία
Κηφισίας 80, T.K. 11526 Αθήνα
Τηλ. 210-6928898, Fax. 210-6993539
info@skalomenos.gr
Copyright © 2012 skalomenos.gr - Kατασκευή Ιστοσελίδων by infocus